DSC031901.jpg

Op de mooie locatie bij WGT is afgelopen zaterdag de jaarlijkse feestavond georganiseerd. Op deze gezellige avond is teruggekeken op een bewogen 2017 en voorgeblikt op het seizoen 2018. De licenties zijn uitgedeeld, en de beste rijders van afgelopen seizoen zijn gehuldigd. Als bestuur willen wij iedereen bedanken voor de gezellige avond.

 

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de jaarlijkse feestavond van de SSA.
Hier worden ieder jaar de presterende leden onder het genot van een hapje, een drankje en de muziek gehuldigd.

Vanaf 20:00 op zaterdag 20 januari bent u welkom bij WGT Terrazzo in Aalten.

Neem gerust familie en vrienden mee om er een gezellige avond van te maken.

Tot dan!

  

Leden hebben al persoonlijk bericht gehad, maar de jaarlijkes keuringsavond is ook voor nieuwe leden. Dit jaar is dit op dinsdag 12 december 2017 bij Partycentrum het Noorden. Vanaf 18:30 is iedereen welkom.
 
Daarnaast kan zaterdag 20 januarie ook genoteerd worden, want dan is de jaarlijkse feestavond van de SSA. Iedereen is welkom bij WGT Terrazzo in Aalten. Over de feestavond volgt later nog meer informatie.
 

Klik op onderstaande foto om meer foto`s van de baan te bekijken.

Deelnemers en publiek opgelet! Hierbij wat belangrijke informatie voor de autocross in Aalten.

- Deelnemers moeten voor 9:30 binnen zijn. Het is mogelijk om zaterdagnacht te overnachten.

- Er wordt gereden in 10 klassen: Divisie V, Divisie A, Regioklasse, Juniorklasse, Toerwagenklasse, Keverklasse, Sprint 1600, Combi klasse en de plaatselijke rijders. Daarnaast zijn de Mini buggy`s ook van harte welkom.

- Het is net als andere jaren gewoon mogelijk om met een daglicentie deel te nemen.

- De route tot het crossterrein loopt via de vierde broekdijk. Dit is ook aangegeven met borden. Het adres voor het crossterrein is: Roelendijk 1.