DSC035121.jpg

Aankomend weekend is de jaarlijkse autocross in Aalten. Er wordt gereden voor het RAMO kampioenschap. De klassen die hiervoor aan de start zullen staan zijn: Regioklasse, Juniorklasse, Juniorbuggy klasse, Keverklasse, Toerwagenklasse, Divisie V, Sprint 1600 en de Combiklasse. 
Naast de wedstrijden voor het RAMO kampioenschap, is er ook de laatste wedstrijd voor het Dutch minibuggy kampioenschap. Verder worden zoals ieder jaar ook de plaatselijke rijders toegevoegd aan het programma. Let wel op dat een daglicentie alleen nog vooraf aangevraagd kan worden via onderstaande site:

http://www.knaf.nl/racen/erb-aanvragen

Voor de avondcross op zaterdag 22 september hebben zich te weinig deelnemers aangemeld om dit te kunnen organiseren. Als SSA ondersteunen wij zeker het initiatief om een enduro kampioenschap te organiseren. Dit moet echter wel financieel te verantwoorden zijn, en dat is bij dit kleine aantal deelnemers niet het geval.

Ook voor de eventuele minibuggy `Groep C` zijn er geen aanmeldingen geweest. Er kunnen op zondag 23 september dus alleen minibuggy`s deelnemen die ingeschreven zijn voor de Dutch minibuggy series.

Verder is het mogelijk om zaterdag al naar het crossterrein te komen. Vanaf 16:00 is het terrein geopend. De route naar het terrein is met borden aangegeven.

Het adres is: Roelendijk 1 Aalten